Halloween,  Uncategorized

Halloween Q&A

15 creepy spørgsmål til mig om min halloween. Har du lyst til at være med, så skriv meget gerne en kommentar til et eller flere af de creepy halloween sprøgsmål. Er du med på en omgang halloween Q&A?

Spørgsmålene er forfattet af mit dejlige blogger fællesskab – Bloggers by heart. Vil du læse andre halloween Q&A, så smut forbi Louise Herby.

Halloween Q&A - kage bord
Lækre halloween kager

Det er vist efterhånden meget tydeligt, at jeg holder meget af halloween. Jeg gør meget ud af halloween, er vild med det og jeg starter cirka 3 uger før med at pynte op, finde på ideer og planlægge gæstebud m.v.

For mig er halloween især en mulighed for at være kreativ og mødes med venner under andre omstændigheder end normalt. Jeg kan godt lide, at alting ikke skal være så nydeligt, men at det sjove, skøre, grimme og lidt skræmmende gerne må stikke hovedet frem.

Og selvom jeg går meget op i halloween, så skal det først og fremmest være sjovt og nemt. Ingen præstations ræs.

Halloween Q&A - Halloween stikker hovedet frem
Det sjove, skøre, grimme og lidt skræmmende må gerne stikke hovedet frem og svarer på halloween Q&A

15 halloween Q&A

 1. Hvad er det første, du tænker på, når du tænker på halloween?
  • Det første jeg tænker på, er sjov og kreativitet. En mulighed for at lege og grine.
 2. Har du en halloween tradition?
  • Vi har mange skønne halloween traditioner i vores familie. Den nyeste er, at vi skal ud og hente græskar på marken. Men vi skærer også skøre, sjove uhyggelige græskar hoveder hvert år, jeg holder halloween for børn med halloween kage og skræmmende opgaveløb og jeg holder halloween for venner og veninder.
 3. Hvad er din yndlings halloween film?
  • Jeg er faktisk ikke så glad for uhyggelige film, så jeg har ikke rigtig en yndlings. Hvis jeg ser noget, der er for uhyggeligt, tør jeg ikke sove alene de næste 14 dage og det er bare noget upraktisk som alenemor.
 4. Hvor gammel var du, da du så din første uhyggelige film?
  • Jeg var alt for lille og jeg så kun halvdelen, fordi jeg havde en pude for hovedet resten af tiden. Det var The shining med Jack Nicholson. Jeg tror, den er virkelig god, men det er aldrig lykkes mig at se det hele ….
 5. Hvad er dit favorit monster eller halloween inspireret figur?
  • Vi har en familie heks, der melder sig på banen til hver halloween. Hun hedder Heksen Hanne og stjæler altid børnenes slik.
 6. Halloween fest? Er det all in eller så nemt som muligt?
  • Kan jeg svare begge? All in på den nemme måde. Det må altid godt være nemt, men derfor kan det godt være meget. Jeg er vild med at halloweene og jeg pynter op, laver creepy halloween mad, klæder mig ud og arrangerer opgave løb i nattens mulm og mørke. Men jeg vil gerne, at det kan gøres nemt og hellere kreativt end dyrt.
 7. Hvad er det sidste, du har været klædt ud som i forbindelse med halloween?
  • Det var til børnenes halloween og jeg var hele 4 ting, da jeg var en del af deres halloween løb. Jeg var død nonne, død dyrepasser, traditionel spøgelse og Heksen Hanne. Til halloween for de voksne, har jeg planer om at skulle være skønne Harley Quinn i den røde kjole fra Suicide Squad 2.
 8. Har du nogensinde skåret et græskar?
  • Hver eneste år
 9. Hvis du skulle stå for årest halloweenfest, ville du så gå efter: A: Mega uhyggeligt haunted house? Eller B: Spooky fun house?
  • Det må nok blive et miks. Det skaber en god stemning til sammenkomster.
 10. Er du overtroisk?
  • Det er jeg vel nok. Jeg går helst ikke under en stige og kan da finde på at kaste salt over min skulder
 11. Tror du på ånder eller spøgelser?
  • Absolut
 12. Hvis du blev udfordret til at overnatte i et hjemsøgt hus, ville du så gøre det?
  • Nej tak!!! Arghh måske alligevel. Hvis det nu var sammen med søde og ikke mindst modige venner
 13. Hvad er det mest creepy, du nogensinde har været udsat for?
  • Det sværeste spørgsmål… Jeg ved det faktisk ikke
 14. Ville du nogensinde gå ind på en kirkegård om natten?
  • Ikke gerne, meeen nu skal man jo nogle gange udforde sig selv, for at flytte grænser….. Var jeg i andres selskab (altså levede…) ville det være ok
 15. Hvis du var alene hjemme og hørte fodtrin, hvad ville du så gøre?
  • Min store dejlige schæfer han og jeg ville nok lige undersøge sagen nærmere. Men mon ikke han allerede har hørt alt, hvad der er værd at høre
Halloween Q&A - Xavi har fundet en arm
Vores hund har gravet lidt for dybt i haven….

Du er meget velkommen til at dele dine svar eller måske nogle af dem herunder i kommetar feltet. Jeg er nemlig lidt nysgerrig på, hvordan du har det med halloween.

Kunne du godt bruge lidt inspiration til halloween, så kig forbi indlægget om nem halloweenmad. Vil du have en masse blandet halloween inspiration, så tjek By Schlagelberger.

Halloween Q&A - den levende dukke
Den levende dukke

Følg bloggen for dig, der er alenemor – Wow1mom på Instagram og på Pinterest og gå aldrig glip af et nyt indlæg.

Indlægget er skrevet af menneske mig og uden hjælp fra spøgelser, genfærd, zombier eller AI

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.