Efterår,  Ferie,  Oplevelser / aktiviteter,  Uncategorized

Guide til efterårsferie i Randers og på Djursland

En lille guide til efterårsferie i Randers og på Djursland. Vi har selv besøgt næsten alle stederne på et tidspunkt, så de er børnegodkendt af mine børn.

Her er 12 “ud af huset oplevelser” for børn.

Oplevelser på Djursland

Djurs sommerland holder magisk halloween, med en virkelig flot udsmykket park. Helt sikkert en god oplevelse. Vi har været i Djurs sommerland rigtig mange gange og det er altid et hit.

Guide til efterårsferie i Randers og på Djursland - Alenemor
Kæmpe candyfloss i Djurs sommerland

Æblehygge på Gammel Estrup – gratis for børn. Gammel Estrup er en smuk gammel herregård lige udenfor Auning. Til æblehygge kan man plukke æbler i haven og se hvordan de laves til most. Det er også muligt selv at lave æblemost for 40 kr. Der er en særudstilling om æbler og en digital skattejagt.

Karpenhøj Naturcenter kan familien komme med på natur stjerneløb, smage vild mad for børn eller komme med på ravjagt.

I Ree park er der trylleshow og tusmørketur. Der ud over er der selvfølgelig masser af søde, sjov, farlige og fantastiske dyr.

Er I til flere dyr, så har Skandinavisk dyrepark masser af seje og spændende dyr. Her er der også mulighed for at se dyrene blive fodret eller hvad med en overnatning i parken?

Besøg Kattegat centeret i Grenå og mød søde pingviner og se hajfodring. I efterårsferien er der special program.

Alenemor - Efterårsferie guide
En underlig fisk i Kattegat Centeret

Oplevelser i Randers

Håndværkermuset i Randers – her kan I besøge smeden, snedkeren, guldsmeden og prøve nogle af håndværkene.

I Randers Regnskov er der fodring af mange forskellige slags dyr, mulighed for at smage et insekt og der kan aflægges et besøg i istiden. Her er vi kommet mange mange gange og har nydt faciliteterne både ude og inde.

Guide til efterårsferie med børn - alenemor
Smuk slange i Randers Regnskov

En tur i Water and Wellness byder på leg i vandet til de helt små og store børn, et udeområde, en strøm bane, et varmt vands bassin og et 50 m bassin med aktivitetsbane. Mine drenge på 10 og 13 er især vilde med aktivitets banen og rutchebanerne.

Lav selv smykker på Underværket i Randers. Det koster 10 kr for en plads og dertil betales for det, du laver af smykker på dagen. Det er fredag den 20.10. kl 10 – 12. Mere info om arrangementet kan du finde på Facebook.

Randers klatrepark har åbent i efterårsferien og de skriver det kan være en god ide, at booke i forvejen. Her er der mulighed for at komme højt op i træerne og klatre mellem trætoppene. Der er baner på forskellige niveauer og i forskellige højder.

Randers naturcenter ligger skønt ned til fjorden. I efterårsferien har de et program med følgende: Magi på Naturcenteret, Istiden – en tidsreje, planet vandring og sansetur til Fussingø.

Kender du til gode børnevenlige steder, der er et besøg værd i efterårsferien, så del meget gerne herunder i kommentar feltet.

Rigtig god efterårsferie til dig og dine.

Vores planer i efterårs ferien er i år helt nede i gear. Vil du også have forslag til low budget slow ferie, så læs dette indlæg: Planer i efterårsferien.

Følg Wow1mom på Instagram og på Pinterest

Dette indlæg er skrevet med hånd og ånd af et mor menneske

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.