Efterår,  Ferie

Planer i efterårsferien

Vores planer i efterårsferien er dejligt løse og enkle. Vi trænger nemlig til en ferie med plads til at sove længe og gøre det vi har lyst til og brug for. For nogle gange har man bare brug for så lidt som muligt i kalenderen – også selvom det er ferietid.

Alenemor og planer i efterårsferien
Et bål samler børn og voksne

Måske kan du bruge nogle af disse nemme og billige ideer.

Legeplads-picnic

  • Nogle timer med kammerater på en legeplads med mulighed for boldspil. Vi medbringer sandwich og kage, så der er lidt at hygge sig med. Vi har før lavet sådan en udflugt og det er hyggeligt og sjovt for både børn og voksne. Og tilmed er det super godt til low budget, samt nemt at arrangere.

Jagten på det perfekte græskar

  • Vi skal hente græskar på marken, der ligger lige i nærheden. Det er blevet en tradition, at vi vælger vores helt egne græskar ude på marken. En meget hyggelig tradition. Her er kæmpe udvalg af alle mulige græskar typer, så det er svært at begrænse sig til kun et…..

Kreativ

  • Når de fine, sjove eller skøre græskar er kommet hjem, så skal de skæres ud til enten græskar hoveder eller med et uhyggeligt motiv. Har du prøvet at bruge en boremaskine til at dekorere græskar med? Man kan lave de fineste mønstre og mine drenge synes, det er sjovt at bruge en boremaskine.

Græskarsuppe

  • Græskarsuppe skal vi da have en af dagene i ferien. Vil du have en opskrift på græskarsuppe, så finder du en lækker en af slagsen lige her og en anden version finder du her på bloggen.

Bage kage

  • Vi skal helt sikkert også bage en kage. Måske skal vi øve os på at lave en uhyggelig kage, så vi er klar til halloween.

Halloween

  • Og nu vi er ved halloween, så kan det da være, at vi skal finde vores halloween pynt (kan man kalde det pynt, når nu det faktisk er mere skræmmende end kønt?) frem.

Bål hygge

  • Vi er heldige at have modtaget en invitation til bål og skumfiduser hos min veninde, så den er også på listen i vores ferie. Samling om bålet skaber en skøn stemning.

Skovtur

  • Og mon ikke jeg får overtalt børnene til en tur i skoven og se de flotte efterårsfarver? Bagefter skal vi hjem i varmen og hygge med varm Kakao og en film.

Alenemor

  • De sidste dage i ferien, skal drengene være hos deres far og jeg skal have indrettet værelse til min yngste. Tid uden børn følger jo ofte med, når man er alenemor eller far. Vil du have ideer til, hvad du kan lave, når børnene er hos deres far? Så læs dette indlæg.
Planer i efterårsferien - alenemor
Planer i efterårsferien – vi smug-starter på Halloween

Skulle vi have lyst til lidt mere aktivitet, vil jeg rigtig gerne en tur på Hjerl Hede. Her kan man komme med på deres nattevandrings event og høre sagnhistorier om elverfolk, hekse og andet godtfolk.

Hvad skal I lave i efterårsferien? Skriv en kommentar og lad os inspirere hinanden.

Du og din familie ønskes en rigtig dejlig efterårsferie

Vil du læse om andre ferie aktiviteter og finde inspiration til planer i efterårsferien? Så besøg ferieserien.

Følg Wow1mom på Instagram og på Pinterest

Alenmor og ferie uden børn
Alenemor og ferie uden børn

Et indlæg skrevet med menneske hånd og ånd.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.