Morsdag
Mors dag,  Uncategorized

Overrask en enestående mor på mors dag

Kender du en alenemor? Det er mors dag lige om lidt og det vil helt sikkert være værdsat, hvis du er med til at markere mors dag for en enestående mor. Så hvad med at overraske en enestående mor på mors dag? Læs med og få en hel liste med ideer til hvordan.

På mors dag er der noget at fejre. Nemlig alt det mor gør hver eneste dag, for at børnene trives og hjemmet er et trygt og glad hjem. Og en alenemor gør det hele selv og ofte er hun i tvivl, om hun gør det godt nok. Et klap på skulderen, søde ord og opmærksomhed er kærkomment. ”

Men hvem hjælper børnene med at fejre hende? Og hvis børnene ikke er hjemme, så trænger hun helt sikkert til lidt opmuntring.

At give en gave på mors dag, og alle andre dage, handler mindst lige så meget om glæden ved at give som ved at modtage. Også for børnene. Mine børn er lige så spændte, hvis ikke mere, som jeg er, når der skal pakkes gaver op denne dag.

Og er du alenemor og læser med her, så ræk ud og bed om det du har brug for og lyst til. Lad dig inspirere af ideerne herunder.

Ideer til at gøre mors dag speciel

 • Hjælp børnene med at købe en gave de kan give på mors dag. Det kan være en lille ting og gerne noget børnene selv har valgt, fordi de synes, det passer helt perfekt til deres mor
 • Gave ideer: Krus med en sød eller sjov tekst, øreringe, strømper med fint mønster eller glitter, lækkert duftende shampoo, En lille blomst i en fin urtepotte, en sæbe pumpe, håndcreme, lækkerier mor er vild med eller måske ved børnene en ting, mor bare står og mangler
 • Er du til det kreative, kan du også lave en tegning med børnene, som de kan give til deres mor.
 • Køb rundstykker og sæt udenfor døren på mors dag. Dejligt med lidt ekstra hygge til morgenbordet denne søndag

Ideer til mors dag uden børn

Alenemor betyder ofte delebørn og derfor kan det ske, at børnene ikke er hjemme på mors dag. Det kan være meget hårdt at komme gennem denne dag. Men det kan gøres til en god dag alligevel. Du kan fejre alenemor og vise du anerkender hendes indsats. Eller måske kan I fejre hinandens indsats som mor.

 • En tur på cafe til brunch
 • Picnic i det grønne eller på stranden med god frokost og et enkelt glas bobler
 • En lang gå tur og en god snak
 • Send en buket blomster
 • Kik forbi med et kram
 • Lav en kurv med lidt gode sager, så der er til søndags hygge i sofaen
 • Lav en spa dag sammen. Det behøver ikke være den helt dyre udgave, men kan fint være hjemme hos en af jer
 • Spørg om hun har brug for noget specielt denne dag. Det kan være hun allerhelst vil have sat en hylde op og luget bede. Nogen gange fylder praktikken bare så meget, at det er det en alenemor, allerhelst vil modtage hjælp til
 • Eller måske vil en enestående mor være alene denne dag og nyde sit eget selskab og så skal dette selvfølgelig respekteres

Har du forslag til, hvordan mors dag kan bliver til en fantastisk dag for en enestående mor?

Er du alenemor, hvad vil du gerne lave på mors dag?

Med ønsket herfra om en fantastisk mors dag til alle mødre

Overrask en enestående mor med cafe besøg

Følg Wow1mom på Instagram

Har du lyst til at læse om den gode alene tid som alenemor?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.