Børne gæster og fester,  Uncategorized

Opskrift på en nem gamer aften for gutterne

nem gamer aften
Man skal ikke gå ned på sejt udstyr….

Arrangement for alle drengene i klassen! – man kan blive lidt træt allerede på forhånd, ikke? Især, hvis man er alenemor og står for det hele selv. Men vi vil på den anden side også gerne være med til at styrke sammenholdet i klassen, lære de andre børn at kende og ikke mindst, vil vi jo gerne glæde vores egne børn. En nem gamer aften er løsningen for gutterne.

Vi har netop afholdt en gamer aften for gutterne i 6. klasse og det var overraskende nemt og billigt og kan helt klart anbefales. Er man alene om at afholde aktiviteter for en halv eller en hel klasse, kan det være lettere overvældende både, hvad angår planlægning, pris og afholdelse. Derfor gælder det om at finde de nemme og billige løsninger uden at gå på kompromis med hygge og sjov. Arrangementet kan selvfølgelig også bruges i forbindelse med fødselsdag.

Min veninde og jeg er begge alenemødre og havde haft ideen om et gamerparty i støbeskeen i noget tid, men det gik lidt i glemmebogen indtil min veninde sagde noget i stil med: “hvaaa det der gamer party, skal vi ikke holde det næste fredag?” Og jo, det skulle vi da. For det tager ingen tid at planlægge. Her kommer en lille guide til en nem gamer aften for gutterne. Og der er (næsten) hyggegaranti for forældrene også.

Guide til en nem gamer aften for gutterne

Invitationen til gamer aften

Hvem: Gamer aften er et arrangement, der nok mest tiltaler drengene, men piger gamer jo også, så måske…..

Gå evt. sammen med en anden forældre, så I er to om alt det praktiske og udgifterne. Det kan sagtens gøres alene, men det er bare hyggeligere at være mindst to forældre.

Invitation: At invitere kort tid inden går fint an, især hvis du afholder det en fredag. Vi lavede en papir invitation og en i klassens Facebook gruppe – bare lige så vi var sikre på forældrene også så den, for den slags papir invitationer, har det jo med at gemme sig allernederst i tasken og ikke dukke op før 5 uger senere.

Tip: Skriv hvor meget du kan eller ikke kan hjælpe med teknikken, så der er forventnings afstemt inden.

Sted: Der skal være plads til skærme og tastatur. Et spisebord går fint an. Evt. sammen med et par skrive borde og i en snæver vending, så kan sofabordet også bruges. Vi havde gang i alle 3 udgaver og det virkede perfekt – ingen klager.

Praktik: Masser af dobbelt stik. Beregn gerne to stik til hver deltager, da der skal være til både skærm og konsol. Hav desuden forlængerledninger klar. Det er ikke nødvendigt med kablet internet, det fungerer fint med trådløs. Der skal en internet forbindelse til, der kan trække alle spillene, men de fleste har rigeligt. Det er dog lige værd at tjekke.

Tip: Lav en eller flere store sedler med Wifi kodeord og hæng dem op synlige steder.

En nem gamer aften

Menu: Snack og snack og snack og sodavand. En slik og chips buffet gør sig godt og virker wow-agtigt og indbydende. Vi hældte chips og slik op i skåle, så de unge / børnene selv kunne blande, hvad de helst ville have i hver sin skål. Afhængigt af tidspunkt, kan du lave en let aftensmad, det kunne være pizza.

Tip: Læg en tusch ved sodavand og snack, så de kan skrive deres navn på glas og flasker. Det mindsker slatter og glemte slikbeholdninger.

Pris: Vi brugte i omegnen af 550 kr i alt til 9 deltagere. Og der var masser af slik, chips og sodavand i overskud. Beløbet kunne nemt sænkes ved at invitere efter aftensmad eller bede dem om selv at medbringe sodavand og / eller snack.

Rigtig god fornøjelse med en nem gamer aften for gutterne.

Del meget gerne dine tips og ideer til arrangementer for klassen.

Det må godt være nemt, ikke? Har du lyst til at læse om de 15 ideer til et mere simpelt liv?

Følg Wow1mom på Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.