Enestående mor,  Overskud og glæde,  Uncategorized

15 ideer til et mere simpelt liv

med mere glæde og overskud

Der er masser at se til som mor og overskuddet er til tider i underskud og det samme kan man sige om glæden. Lyder det velkendt? Hvordan kan der findes mere overskud og dermed mere glæde, flere smil og lyst til leg og impulsivitet? Måske kan du gøre dit liv en smule mere simpelt med disse 15 ideer til et mere simpelt liv.

Overblik gennem planlægning
Skab overblik med planlægning

Hvordan kan et simpelt liv skabe overskud og glæde?

Mange ting fylder meget og stritter alt i tilfældig retning og har du mistet overblik og styring, hvilket man nemt gør som alenemor (og sikkert også som ikke-alenemor), så skal der bruges mange ressourcer på at komme gennem hverdagen og det kan føles som om man bare lige hænger i med fingerspidserne.

Hvis tingene kan gøres mere simple, så er det nemmere at overtage styringen og dermed komme op over kanten og få overskud, ro, overblik, en følelse af tillid og styrke.

Rutiner skaber overskud, fordi du ikke hver gang skal tage stilling til, hvad du skal gøre. Ligeledes giver planlægning, struktur og orden, overskud og overblik. Og orden er jo relativt – nogen har det bedst med et hjem, der altid er klar til et besøg af Kondo, andre har det bedst med lidt hyggeligt rod. Find dit eget niveau. Nedenstående er til inspiration og altså ikke endnu en liste med burde projekter, du kan kan fodre den dårlige samvittighed med. Pluk i det og lad dig inspirere.

Nogle af tingene til et mere simpelt liv, kræver en stor indsats, andre en lille indsats. Og derfor skal du ikke se dette som en tjekliste, men som en kærlig inspiration. Forsøg ikke at bygge Rom på en dag, men tag dig tid og vær venlig mod dig selv undervejs. Tilpas som det passer dig og dit liv.

De 15 ideer:

Jeg håber nogle af de 15 ideer til et mere simpelt liv er brugbare for dig? Måske har du nogle andre forslag til, hvordan man kan gøre livet en smule mere simpelt og dermed opnå mere overskud og glæde. Del meget gerne i en kommentar herunder.

Vil du læse mere om relationer som alenemor? Så tjek dette indlæg ud.

Du er velkommen til at følge med på Instagram

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.