Enestående mor,  Uncategorized

Velkommen til det 1. indlæg på Wow1mom – Alenemor blog

Wow – det er stort – endelig er bloggen oppe at køre og klar til at levere lækre og praktiske indlæg med masser af viden, støtte og inspiration til dig, der er alenemor. Eller måske kender du en alenemor og ønsker at få et indblik i hendes liv. Wow1Mom er en alenemor blog.

Og alenemor – kunne det ikke også være alenefar? Det kunne det sikkert godt og alenefar er mere end velkommen til at læse med. Min spidskompetence og især erfaring ligger bare indenfor alenemor området.

Hvad får du ud af at læse med på Wow1mom?

Du får et sted, hvor du kan finde svar på alt fra lampeophæng, budgetlægning, mors mindset, struktur i hverdagen, ferie alene med børn og meget meget mere. Og nej, det hele er ikke tilgængeligt endnu. Det meste er stadig i mit hoved og derfra skal det lige ud gennem fingrene og ned på tasterne og ind på www. Jeg håber, du har lyst til at følge bloggens udvikling og min rejse. For jeg er jo slet ikke færdig med at blive klogere på livet som alenemor.

Da jeg blev alenemor, manglede jeg et sted, hvor jeg kunne finde alt det ovenstående. Og især en viden om, at jeg ikke stod alene. For hvor følte jeg mig dog til tider alene, usikker og utilstrækkelig. Og hvor manglede jeg dog et sted at gå hen og føle mig forstået og få en hånd i ryggen. Samt svar på nogle af de 1000 spørgsmål jeg havde.

Det var som at stå med 1000 puslespilsbrikker

og ikke ane, hvordan de skulle sættes sammen

og motivet – ja det var ren gætværk

Der er nu gået snart 7 år og jeg har sparet en del erfaring sammen, som jeg gerne vil dele ud af. Mit ønske er at hjælpe bare en enkelt alenemor med bare en lille bitte ting. Bare gøre hverdagen lidt nemmere eller give en smule håb eller skabe et smil. Min drøm er at hjælpe mange alenemødre til at blive glade enestående mødre med (mere) overskud.

Hvorfor er navnet på bloggen Wow1mom?

Det har taget mig meget lang tid – som i over et år, at finde det rette navn. Men det er lykkes og jeg synes, det er ret meget wow at være alenemor til sine børn. Altså at være enlig mor, single mor eller enestående mor.

Det var ikke bare navnet, der tog tid for mig at vælge. Jeg vidste egentlig godt, hvad jeg ville levere, hvad jeg ønskede at gøre en forskel med, men at få den lille uformelige ide ud af mit hoved og gøre den konkret og veldefineret det tog tid og lidt mod. Men nu har den lille ide fået form og er klar til at springe ud over kanten.

Jeg glæder glæder glæder mig til at dele min erfaring og min viden med dig og jeg håber du vil give mig feedback og dele lidt ud af dine erfaringer.

Kærligst

Lise

Det er så mig

Følg også med på Instagram

Vil du læse et indlæg om at skabe et nyt hjem, så læs med lige her.

2 Comments

  • Lisbeth

    Hej Lise
    🇩🇰 Hurra Stort tillykke med din drøms opfyldelse 🇩🇰 🤜🤛 🎊
    Glæder mig til at følge med 😃💖✨️
    Kærligst Lisbeth

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.